Войти


Работаем в:
Вся Украина
Показать все
Оставить отзыв Консультация
100 кращих товарів України

100 кращих товарів України — виставка продукції, що проходить щорічно в «Українському домі» за підтримкою «Держспоживстандарту». Поставлені вимоги дають змогу учасникам самостійно оцінити свою конкурентоздатність на українському ринку, а дотримання їх сприяє подальшому виробництву високоякісної продукції (товарів, робіт, послуг), розробці та впровадженню систем управління якістю та навколишнім середовищем, поширенню досвіду підприємств та організацій, які виробляють якісну продукцію (товари, роботи, послуги) та має низку інших переваг.

За підсумками Конкурсу визначається краща продукція (товари, роботи, послуги) за такими номінаціями: - продукція; - роботи та послуги. Номінація «продукція» поділяється на групи: - продовольчі товари; - промислові товари для населення; - товари виробничо-технічного призначення; - вироби народних художніх промислів. Фахівці Конкурсу оцінюють продукцію (товари, роботи, послуги) з огляду на їх споживчі властивості порівняно з аналогами, які представлені на споживчому ринку України, соціальну конкурентоспроможність та доступність на українському ринку, відсутність або наявність підтверджених претензій щодо якості з боку споживачів, закупівельних організацій, контролюючих органів, наявність системи управління якістю підприємства, використання регіональної та української сировинної бази, комплектувальних виробів і матеріалів.

Перемога в Конкурсі підтверджує лідерство підприємства в галузі якості. Продукція (товари, роботи, послуги), яка отримала на загальнодержавному рівні найвищі оцінки у встановлених номінаціях, та їх виробники включаються до переліку та каталогу «100 кращих товарів України» у 2012 році. Переможці Конкурсу нагороджуються цінними призами та дипломами встановленого зразка. 

Нагородження переможців Конкурсу проводиться в урочистій обстановці, за участі представників влади із висвітленням цієї події у ЗМІ.

За результатами проведення всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» 20012 року, ТПК-ПРОФІЛЬ визнано переможцями на регіональному етапі та Всеукраїнському конкурсі.